Orka's spelen met hun eten

Orka's spelen met hun eten

Volg ons op Google

Ontvang onze nieuwste verhalen in je Google-feed

Toevoegen als voorkeursbron op Google

We blijven nog eventjes bij de dieren en wel bij de orka. De orka of de zwaardwalvis is de grootste vertegenwoordiger van de familie dolfijnen en zijn gemakkelijk te herkennen aan de zwarte bovenkant en de witte onderkant. Mannetjes kunnen doorgaans 8 meter lang worden en wegen gemiddeld tussen de 4 en 6,3 ton. Vrouwtjes zijn iets kleiner, maar met gemiddeld 6,6 meter lang en een gewicht tussen de 2,6 en 3,8 ton ook niet prettig om op je te hebben liggen. National Geopgraphic heeft mooie beelden gemaakt voor de kust van Argentinie waar de orka's zich tegoed doen aan de aanwezige zeeleeuwen. En ook orka's spelen weleens met hun eten.

Lees meer over:

Volg ons op Google Nieuws

Volgen op Google Nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer

Net binnen

vvvvvvvvff

vvvvvvvvvv

ttttttt

test internal buzz vedio

test internal buzz vedio

Uitvaart gaat niet goed, en dat heeft te maken met de kist

De laatste reis is altijd een emotioneel moment. In alle kringen. Bij mensen van pluimage, bij mensen die geen cent op de ban...

Lees meer